Στην κορυφή οι αθλητές του Γ. Ο. "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ




Για μια ακόμη φορά οι αθλητές του Γ. Ο. "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ μας έκαναν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους, αφού σε δύο ταυτόχρονες διοργανώσεις πέτυχαν αξιοθαύμαστες επιδόσεις και κατέκτησαν τη κορυφή.

Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλήτριες της ενόργανης στο ομαδικό Γυναικών Δ' κατηγορίας, στους Διασυλλογικούς αγώνες ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθησαν χθες (06/04/2019) στο Γυμναστήριο Μίκρας. Μάλιστα, οι αθλήτριες διακρίθηκαν και ατομικά στον διασυλλογικό αγώνα της ΑΕΣΓΒΕ.

Παράλληλα, στους αγώνες Προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος Τραμπολίνο, Συγχρονισμένο Τραμπολίνο και διπλό μίνι Τραμπολίνο, που έγινε στην Καλαμπάκα, όλα τα παιδιά της αποστολής του Αίαντα Θερμαϊκού πέρασαν στους Τελικούς με εξαιρετικές βαθμολογίες.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους γονείς τους και φυσικά στους προπονητές τους για τη σκληρή και αξιόλογη δουλειά τους. Τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον και τους διαβεβαιώνουμε πως στεκόμαστε δίπλα τους έμπρακτα και με όλες μας τις δυνάμεις.