Τοπική Κοινότητα Νέων Επιβατών

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Γεννήθηκε το 1964 στην Αγία Κυριακή Καστοριάς από αγρότες γονείς
ποντιακής καταγωγής. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Ζαρομυτίδου υπάλληλο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ). Έχει 3 παιδιά τον Κυριάκο 25 ετών, την Ραχήλ Β' Λυκείου(1ο ΓΕΛ Θερμαϊκού) και την Σταυρούλα μαθήτρια Β' Γυμνασίου (Γυμνάσιο Νέων Επιβατών). Οι δεσμοί τους  με τους Νέους Επιβάτες ξεκινούν το 1996 και ζούνε μόνιμα από το 2005 στον τόπο που αγαπάνε. Έχει διατελέσει για μια τετραετία κοινοτικός σύμβουλος στο χωριό του. Ασχολήθηκε αρκετά χρόνια με την παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών. Εργάστηκε σαν διαφημιστικός σύμβουλος στον Χρυσό Οδηγό.


ΚΕΡΑΜΙΔΑ-ΚΕΡΑΜΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (TΕΡΨΗ)  του ΟΔΥΣΣΕΑ
ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΑ 
Ο Θωμάς Λατινόπουλος του Τιμολέοντος γεννήθηκε το 1962 στη
Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος νομικής, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο αστικό και εργατικό δίκαιο και διδάκτωρ νομικής. Υπηρετεί στην δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση με την ειδικότητα του νομικού. Άσκησε για αρκετά χρόνια δικηγορία ως το 2008. Ασχολήθηκε με την άθληση και τον αθλητισμό από την παιδική του ηλικία.
Είναι πτυχιούχος και του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και
αθλητισμού  (ΤΕΦΑΑ) και παλαιότερα εργάστηκε ως γυμναστής, προπονητής
ποδοσφαίρου αλλά και ως αρχηγός σε παιδικές κατασκηνώσεις. Είναι
παντρεμένος με την γυμνάστρια Ξανθή Μαμασίδου και ζουν με τα τρία τους
παιδιά στους Νέους Επιβάτες από το 2011.

ΜΑΛΤΗ ΖΩΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον τόπο των γονιών της, των παππούδων της στους πανέμορφους Νέους Επιβάτες. Είναι άνθρωπος ανιδιοτελής, δυναμικός, αξιόπιστος με έντονο το αίσθημα της αγάπης και της προσφοράς στο συνάθρωπό του. Ξεκίνησε με δημιουργική συμμετοχή σε συλλόγους γονέων, στον πολιτιστικό σύλλογο Νέων Επιβατών. Είναι μέλος του Δ.Σ  των Κ.Α.Π.Η του τόπου που αγαπά. Την τελευταία δεκαετία  δραστηριοποιείται έντονα στον εθελοντισμό  προσφέροντας βοήθειά στην κοινωνία του δήμου Θερμαϊκού και όπου αλλού ζητηθεί. 
ΡΟΥΦΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΣΕΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΤΖΙΑΜΙΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Κατοικεί στους Ν. Επιβάτες εδώ και 28 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Μπούζο και έχουν δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Τ.Ε Γεωπόνων και έχει εργαστεί σαν υπεύθυνη πρασίνου στον Δήμο Θερμαϊκού για περίπου τέσσερα έτη. Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στους Ν. Επιβάτες και υπεύθυνη (πρόεδρος) του ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών. Γνωρίζει τις ανάγκες του Δήμου, γνωρίζει και τις ανάγκες των κατοίκων και είναι σίγουρη πως αυτή η πενταετία που θα ακολουθήσει, θα υλοποιήσει όσα ζητήματα προκύψουν και θα προκύψουν γιατί τώρα είναι έτοιμος ο Δήμος (μετά την διευθέτηση νομικών και οικονομικών προβλημάτων που προϋπήρχαν)  για έργα υποδομής και καθημερινότητας.