Δημοτική Ενότητα Θερμαϊκού

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε  στην Περαία  όπου τελείωσε τη  Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μετά  την  απόλυσή  του  από το  στρατό, όπου  υπηρέτησε  στις  Ειδικές  Δυνάμεις, εισήλθε  στο Σώμα  της  Αστυνομίας στο  οποίο  εργάζεται  ως  σήμερα . Ζει στην Περαία , ειναι  38  ετών, παντρεμένος με  τη  Λαμπρινή Τζελέπη και έχουν τρία  παιδιά.


ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΕΛΙΝΑ  του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΙΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΓΙΟΥΛΔΟΥΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του  ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΕΡΚΕΚΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του  ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Γεννήθηκε το 1979 και ζει με την οικογένεια του στην Περαία. Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής και Φορολογικός Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει πτυχίο από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μεταπτυχιακό τίτλο Ελεγκτικής – Λογιστικής από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΙΕΣΟΕΛ) και Diploma στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα από το AIA. Παράλληλα, είναι εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα πάνω σε φορολογικά, λογιστικά και οικονομικά θέματα. Αποφάσισε να ενασχοληθεί με τα κοινά του τόπου μας όντας ανεξάρτητος από κομματικές και οικονομικές δεσμεύσεις, ορμώμενος από τη νεανική μου διάθεση. Θα ήθελε να συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τόπου μας με όσες δυνάμεις και ικανότητες έχει.

ΚΑΖΟΥΛΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΑΚΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΑΛΛΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ
ΚΑΡΙΩΤΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ
Γεννήθηκε στους Νέους Επιβάτες  όπου και κατοικεί. Είναι πτυχιούχος  της Νομικής  Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, από το έτος 1987, με εξειδίκευση στο Αστικό Δίκαιο. Υπηρέτησε ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θερμαϊκού κατά την τετραετία 2007-2010, με ενεργή συμμετοχή και παρέμβαση σε μεγάλα και ζωτικής σημασίας θέματα του Δήμου Θερμαϊκού. Συμμετείχε, ως Πρόεδρος , στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΗ Νέων Επιβατών καθώς και σε πολλές επιτροπές του Δήμου Θερμαϊκού. Μιλάει την Αγγλική και Ιταλική γλώσσα. Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Μαρκόπουλο, πρώην υπάλληλο ΟΣΕ.ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΛΛΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  του ΑΓΓΕΛΟΥ

ΛΙΓΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ  του  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958 είναι γιος του Αναστασίου Λιγνού και της Βασιλικής Σιδηρόγλου, γέννημα θρέμμα περαιώτης. Μετά την στρατιωτική του θητεία διηύθυνε την οικογενειακή επιχείρηση Α.ΛΙΓΝΟΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ Εκτελωνιστικό Γραφειο. Από το 1998 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο των παιδικών εκδηλώσεων στον παιδότοπο με την επωνυμία “ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ" που διατηρεί στον Δήμο Θερμαϊκού. Συγχρόνως και στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης την περίοδο 2010-2014 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του τοπικού δημοτικού Συμβουλίου. Υπήρξε επίσης αντιπρόεδρος του σωματείου καταστηματαρχών εστίασης, και είναι ορισμένο μέλος στην επιτροπή παιδείας και στην τουριστική επιχείρηση (Τ.Ε.Θ Α.Ε) του Δημου Θερμαϊκού έως και σήμερα. Ολο αυτό το διάστημα συνεχίζει αδιάκοπα τις προσπάθειες του για την βελτίωση της καθημερινότητας και την ζωη των συντοπιτών του. 

ΜΗΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Περαία από γονείς πρόσφυγες. Είναι παντρεμένος με την Τροκάνα Μαρίνα κι έχουν δύο παιδιά τον Θάνο και την Ελένη. Εργάστηκε στον ΟΤΕ από το 1978 έως το 2012 και τα τελευταία 5 χρόνια ήταν προϊστάμενος του τεχνικού τμήματος της Περαίας. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το 1998 με σημαία του τις ΑΞΙΕΣ, το ΗΘΟΣ, την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Τα τελευταία 21 χρόνια υπηρέτησε τον Δήμο Θερμαϊκού από την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του Αντιπροέδρου της ΔΕΤΑΘ, του Προέδρου του Αθλητικού Κέντρου, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας, ως μέλος των διοικήσεων του ΚΑΠΗ Περαίας, ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης το 2006. Την τετραετία 2010-2014 από την θέση της Αντιπολίτευσης προσπάθησε για το καλό των δημοτών με αίσθημα ευθύνης χωρίς ποτέ να ασκήσει στείρα αντιπολίτευση. Τα τελευταία 4 ½ χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θερμαϊκού. 

ΜΠΙΡΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Έχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή στο Πανεπιστημιακό τμήμα του Σαράγεβο και είναι πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (1992). Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά & Σερβοκροάτικα. Κατοικεί στην Περαία από το 1998 ανταπτύσσοντας επιχειρηματική δράση στο εμπόριο και τις πωλήσεις (B2B, B2C) μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Κασιανή Κωνσταντινίδου - Μπίρου και έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια μαζί με τα παιδιά τους Βασιλική (13) & Γιώργο (15). Η ενασχόληση του με τον τόπο μας, έχει προκύψει από ένα θεμελιώδες πιστεύω του. Στα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση οφείλουν να συμμετέχουν άνθρωποι της "αγοράς". Αυτοί που είναι ικανοί να καταλάβουν και να λύσουν θέματα/προβλήματα ουσιαστικά & επιτελικά! Το σύστημα της απλής αναλογικής απαιτεί από όλους, να αναζητήσουν τους ικανούς. Τους ανθρώπους που μπορούν να συνδυάσουν το πάθος για την προσφορά και την εμπειρία, έτσι ώστε να συνεχίσουμε μαζί την επόμενη ημέρα. 
2014 έως τώρα Δήμοτικός Σύμβουλος
Αντ/πρόεδρος Πρωτ. Εκπαίδευσης 2014 (Σεπτ.)  2016 (Αυγ.) 
Εντεταλμένος Τεχνικής Υπηρεσίας, Αρμόδιος Η/Μ & Περιβάλλοντος 2016 (Αυγ.)  2018 (Σεπτ.) 
Α/δήμαρχος Καθαριότητας Δημ. Ενοτ. Θερμαϊκού 2018 (Σεπτ.)  έως  τώρα  
Υπεύθυνος Τεχνικής Υπηρεσίας Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

ΜΠΟΤΣΗ (ΦΥΝΤΙΚΑΚΗ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  του ΝΙΚΟΛΑΟΥ


ΝΤΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας. Είναι 36 ετών και μητέρα 2 παιδιών. Σπούδασε γερμανική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης και το 2004 ήρθε στην Θεσσαλονίκη,όπου έκανε πρακτική άσκηση στην Γερμανική σχολή Θεσσαλονίκης. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Αθλήτρια του στίβου και του κανόε καγιάκ με συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καγιάκ,όπου κατέλαβε την 4η θέση. Τα τελευταία 12 χρόνια ζει στην Περαία.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΠΑΡΛΑΠΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του  ΙΩΑΝΝΗ
ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Κατοικεί στην Περαία από το 2005. Εργάζεται από το 1981 ως φωτορεπόρτερ σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη. Έχει συνεργαστεί με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με τη Νομαρχία και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι μέλος της ΕΦΕ (Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος) από το 1982. Αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί επιθυμεί πολύ να βοηθήσει  με όποιο τρόπο μπορεί το μέρος που μένει. Ήρθε στην Περαία το 2005 από την Θεσσαλονίκη γιατί βρήκε ότι σ’αυτό το μέρος υπάρχει καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα προσπαθήσει  για ότι καλύτερο μαζί με τον Γιάννη Μαυρομάτη για να γίνει ο Δήμος Θερμαϊκού ακόμα καλύτερος.

ΤΑΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΕΡΜΕΝΙΔΟΥ ΤΑΜΑΡΑ (ΜΑΡΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΙΩΑΝΝΗ

Κατάγεται και ζει μόνιμα στην Περαία. Σπούδασε Οικονομία & Διοίκηση Επιχειρήσεων Ν.Ο.Ε. - Α.Π.Θ. Μιλάει Αγγλικά & Γερμανικά. Εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας με τον σύζυγο μου Γιώργο Νικολαΐδη. Ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος του Γ.Ο. ΑΙΑΣ Θερμαϊκού από το 2013. Μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΠΑΚΥΘ από το 2017 και της επιτροπής Ισότητας των φύλων. Εθελοντική δράση από το 2008 μέσα από τους Συλλόγους Γονέων.XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΜΟΥΤΑΦΗ) ΒΑΣΙΛΙΚΗ  του  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
Γεννήθηκε το 1966 στην Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος στην Περαία από το 1993. Σύζυγος του κυρίου Δημήτρη Μουτάφη και μητέρα 3 παιδιών. Επί σειρά ετών διατέλεσε Γ.Γ. του Συλλόγου Κηδεμόνων στη σχολή Κωφών –Βαρηκόων στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Αυτή την περίοδο 2010 είναι Πρόεδρος του συλλόγου και μέλος της 4ης Σχολικής Εφορείας του ιδρύματος της ίδιας σχολής. Πλέον έχει αναλάβει και υπεύθυνη εθελοντικά  του νεοσύστατου “Γραφείου Εξυπηρέτησης Ατόμων με Ειδικές Ικανότητες” που λειτουργεί στο Δήμο Θερμαϊκού 


PERRONE (ΚΑΖΑΝΑ) LUKIA του ANIELO