Κακόβουλα σχόλια και προσβολές

Υπάρχουν κάποιοι, που αρετές όπως τη σοβαρότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια και την προσφορά χωρίς ανταλλάγματα , προσπαθούν να τις …κοντύνουν. Να τις ευτελίσουν, να τις προσαρμόσουν κατά πως τους βολεύει σε παραταξιακά και κομματικά καλούπια.

Είναι ανίκανοι να αναγνωρίσουν τη σπουδαιότητα και τη σημασία τους, όπως και τους ανθρώπους που τις κατέχουν.

Το είδαμε στα κακόβουλα σχόλια που ανάρτησαν δημοσιογραφούντες σε φιλική προς το Δήμαρχο ιστοσελίδα, σχετικά με την πρόσφατη δημόσια ανοιχτή επιστολή του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Επανομής, Αντ. Καζάκη, προς τον κ. Τσαμασλή.

Ενοχλημένοι από το περιεχόμενο της, τη σχολίασαν με αναίδεια και με προσβλητικές αναφορές για τον κ. Καζάκη, απηχώντας προφανώς τις απόψεις του κυρίου Δημάρχου.

Επιχείρησαν να υποβαθμίσουν τις αποστάσεις που εδώ και καιρό πήρε ο πρόεδρος της Επανομής από τη σημερινή Δημοτική Διοίκηση, με το επιχείρημα ότι η πολιτική του δύναμη είναι άνευ σημασίας.

Επειδή η κριτική του προς τον κύριο Δήμαρχο δεν είναι αρεστή, θέλησαν να τον προσβάλλουν και σε προσωπικό επίπεδο, επικαλούμενοι ότι από το 2018 και το 2019 που υποστήριξε την εκλογή του κ. Τσαμασλή, έχει περάσει πολύς καιρός και έχει μεγαλώσει

Κρίμα.

Οι ίδιοι σχολίασαν απαξιωτικά και τις δικές μας ήδη δημοσιοποιημένες θέσεις, για την πρόσφατη ανοιχτή επιστολή του κ. Καζάκη.

Τους ευχαριστούμε καταρχήν, γιατί προέβαλαν και ανέδειξαν πλήρως, τις θέσεις μας και από το δικό τους ιστότοπο.

Σε ό, τι μας αφορά, και πριν και τώρα, αναγνωρίζουμε τους ανθρώπους με αρχές και αξίες και τους αποδίδουμε τον ανάλογο σεβασμό, ανεξάρτητα από τον αν ανήκουν μεταξύ των υποστηρικτών ή των αντιπάλων μας.

Άλλωστε η τιμιότητα, η ανιδιοτέλεια και η αξιοπρέπεια, ξεχωρίζουν παντού και πάντα.

Από εκεί και πέρα, ο τρόπος που θα πορευθεί στο εξής ο κ. Καζάκης, στα αυτοδιοικητικά θέματα είναι αποκλειστικά προσωπική του επιλογή και απόφαση. Όποια κι αν είναι, δεν μπορεί παρά να είναι σεβαστή.