Τοπική Κοινότητα Περαίας

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Γεννήθηκε το 1955 στο χωριό Αλιάκμονα  Κοζάνης και από το 1998 είναι κάτοικος της Περαίας. Είναι  Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε. και εργοδηγός Ηλεκτρολόγος. Συνταξιούχος σήμερα, εργάστηκε ως Ηλεκτρονικός – Ηλεκτρολόγος στον ΟΤΕ. Παντρεμένος με την Αργυροπούλου Ευγενία έχουνε 3 παιδιά. Από το 1980 συμμετέχει στα ΔΣ πολιτιστικών συλλόγων και σε παραδοσιακές χορευτικές ομάδες μέχρι και σήμερα. Επί μία δεκαετία πρόεδρος του συλλόγου Αλιακμονιτών Θεσσαλονίκης. Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου φίλων Θερμαϊκού “ΑΠΟΛΛΩΝ” και ενεργό μέλος στο ΔΣ του συλλόγου .

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε στις 22/1/1983 στην Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος, πατέρας ενός ανήλικου τέκνου. Εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι κάτοχος αδείας εξασκήσεως επαγγέλματος ως τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων από τεχνικό εκπαιδευτήριο. Έχει εργαστεί για μεγάλο διάστημα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια – καφέ - μπαρ) ως υπεύθυνος καταστήματος έως το 2007 όπου και άνοιξε την επιχείρηση του  στο χονδρικό εμπόριο και εξοπλισμούς καταστημάτων. Από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία στην οποία έχει τοποθετηθεί σε υπηρεσίες όπως ΔΙΑΣ, Άμεση Δράση και Τμήμα προστασίας πολιτικών προσώπων και μελών της κυβέρνησης.

  
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΑΝΝΗ) του ΙΩΑΝΝΗ

Κάτοικος Περαίας από το 1996, μητέρα δύο κοριτσιών, της Ευαγγελίας και της Έλενας – Πηνελόπης. Απόφοιτος Λυκείου και κάτοχος πτυχίου Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Ασχολείται ενεργά με την πολιτική  εδώ και  30 χρόνια. Με τα αυτοδιοικητικά θέματα δραστηριοποιήθηκε επί 15 χρόνια στα κοινά του Δήμου Καλαμαριάς και από το 1996 στα του Δήμου Θερμαϊκού.
Διετέλεσε:  

  • Γενική Γραμματέας Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ν.   Θεσσαλονίκης (2013-2015)
  • Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης (2007 - 2013).
  • Πρόεδρος Ένωσης  Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θερμαϊκού (2011-2015)
  • Γενική γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Θερμαϊκού (2009 - 2011).
  • Tαμίας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Θερμαϊκού ( 2007 – 2009).
  • Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων 2ου  ΓΕΛ  Θερμαϊκού (2013 έως σήμερα)
  • Αντιπρόεδρος  Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου Περαίας (2011-2013)
  • Πρόεδρος του ιδίου σχολείου(2006-2008).
  • Γραμματέας του 2ου Δημοτικού Σχολείου(2004-2006).
  • Ενεργό μέλος του Αθλητικού Συλλόγου «ΖΕΦΥΡΟΣ» και του Σκακιστικού Συλλόγου Θερμαϊκού «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ». 
ΓΑΡΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)  του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Από το 2003 εγκαταστάθηκε στην Περαία. Σπούδασε στη Νομική Σχολή και από το 2006 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Επί 13 χρόνια ασκεί μάχιμη δικηγορία και τα τελευταία 9 χρόνια διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην

Περαία. Το 2010 έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκε ασχολήθηκε ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς πάντα πίστευε και πιστεύει ότι οφείλουμε να έχουμε ενεργό ρόλο στον τόπο που έχουμε επιλέξει να ζούμε. Το 2014 έθεσε ξανά υποψηφιότητα και με την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι συμπολίτες προσέφερε και προσφέρει από τη θέση του μέλους του Τοπικού Συμβουλίου της Περαίας, ως υπεύθυνη για τα πολιτιστικά δρώμενα της Περαίας.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Τούμπας . Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις (ΛΟΚ) τη στρατιωτική του θητεία (1988-1990). Φοίτησε στο  Ινστιτούτο Εκμάθησης Γλώσσας BENEDIKT SPRACHSCHULE HANNOVER και στη συνέχεια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αννοβέρου (Fachhochschule) (1990-1995). Είναι κάτοχος Οδοντοτεχνικού Διπλώματος  (Deutsche Industrie Kammer). Διετέλεσε εκλεγμένος  Γραμματέας του μεταναστευτικού Συλλόγου ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ STADTHAGEN (1998-2002).  Συνιδρυτής και αρθρογράφος της τοπικής εφημερίδας <<ΝΟΣΤΟΣ>>. Αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας FC Stadthagen ( 1990-2001). Στην Περαία εγκαταστάθηκε το 2007. Έχει διατελέσει γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας για μία διετία 2012-2014 και από το 2014  εώς σήμερα είναι πρόεδρος. Είναι μέλος του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚ ΒΟ ΝΤΟ  <<ΜΑΧΗΤΕΣ>>  και του ΠΑΟΝΕ. Από το 2015 είναι πιστοποιημένος Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος στην εταιρία METLIFE. Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Ρούφα και έχει τρία παιδιά τον Δημήτρη, τον Πάρη και τον Αλέξανδρο.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Γεννήθηκε στη Βέροια το 1974 και κατοικεί στην Περαία από το 2004. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησε το 1998. Από το 2012 είναι υποψήφια διδάκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε., στο ΑΠΘ και φέτος παρέδωσε τη διδακτορική διατριβή της που εστιάζεται στη διερευνητική μέθοδο διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών στο Δημοτικό Σχολείο. Αποτελεί μέλος ερευνητικής ομάδας που συνεργάζεται με το ΝΟΕΣΙΣ στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Μελέτη ανάπτυξης του επιστημονικού εγγραμματισμού σε συνθήκες τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης». Παράλληλα ασχολείται με τον Όμιλο Πετοσφαίρισης, ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ, στην Περαία, ως γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου και είναι υπεύθυνη επιπλέον για την ενημέρωση της ιστοσελίδας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας. Είναι παντρεμένη με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑ, Κώστα Τάνη. Έχουν δύο παιδιά, την Ευαγγελία 15 ετών και την Ασημένια 13 ετών.

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΠΟΛΥ) του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Χριστίνας και του Αλέξανδρου. Τα τελευταία 18 χρόνια εργάζεται ως δασκάλα, μόνιμη υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας. Έχει υπηρετήσει σε πολλές περιοχές  της χώρας μας ( Κυκλάδες- Μήλος, Αθήνα, Θεσσαλονίκη , Χαλκιδική), την τελευταία οκταετία υπηρετεί στην Α/θμια Εκπ/ση Ν. Χαλκιδικής και την τελευταία 5/ετία με οργανική θέση στο Δ.Σ. Ολύνθου – Χαλκιδικής. Είναι μέλος του τμήματος παραδοσιακών χορών – Σύλλογος φίλων Θερμαϊκού “ Απόλλων” και μέλος της θεατρικής ομάδας “Ρωγμές”.

ΚΩΝΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ


ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ του  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΤΣΙΚΑ ΞΥΝΙΑ ΕΥΠΡΑΞΙΑ (ΣΟΥΛΑ) του ΘΕΟΧΑΡΗ
 Είναι κάτοικος Περαίας . Εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται εθελοντικά για την καλή ευζωία των αδέσποτων ζώων του Δήμου.
                                                                   

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ