Μην … «κλαδεύετε» τις απαντήσεις

«Ξεσπάθωσε» εναντίον μας στο διαδίκτυο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, εξαιτίας της κριτικής που έχουμε ασκήσει στη Δημοτική Διοίκηση, σχετικά με τη φαραωνική σύμβαση την οποία υπέγραψε με ιδιώτη για τα κλαδέματα των δέντρων.

Θα ήταν πιο χρήσιμο, αντί “να γυρίζει γύρω από την ουρά του” με σαθρά επιχειρήματα, να δώσει σε εμάς και στους πολίτες τις απαντήσεις που ζητούμε εδώ και καιρό :

*Γιατί υπέγραψαν την σύμβαση για τα κλαδέματα, μια ανάσα πριν τις κάλπες, ενώ οι διαμαρτυρίες και τα αιτήματα των πολιτών για κλάδεμα ψηλών και επικίνδυνων δέντρων ήταν συνεχή τα προηγούμενα χρόνια;

Όσο για αυτά που μας καταλογίζει, ο Αντιδήμαρχος, οι συμβάσεις που συνήψαμε αφορούσαν σε κλαδέματα και ταυτόχρονη απομάκρυνση ογκωδών ( Διαχείριση αποβλήτων κήπων και πάρκων).

Μην κάνετε Αντιδήμαρχε πως ξεχνάτε τις καταστροφές και τα μεγάλα προβλήματα που άφησε πίσω της η θεομηνία του Σεπτεμβρίου του 2016.

Προβλήματα που μας ανάγκασαν να κηρύξουμε το Δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να παραμείνει σε αυτό το καθεστώς ακόμα και μετά το τέλος της θητείας μας. Είναι ενδεικτικό ότι απομακρύναμε 50.000 τόνους ογκωδών πάσης φύσεως και κατεστραμμένους κορμούς δέντρων από το σύνολο του Δήμου.

Από 1/9/2019 που αναλάβατε εσείς, τι κάνατε;