Καταστήσαμε το ΔΗΠΠΑΚΥΘ εύρωστο οργανισμό με πλούσιες κοινωνικές & πολιτιστικές παροχές στους πολίτες


Την ολοκληρωτική «μεταμόρφωση» του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. προς το καλύτερο καταφέραμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια της θητείας μας. Αυξήσαμε τον προϋπολογισμό του, εξυγιαίνοντας τα οικονομικά και ανασχεδιάσαμε τη διοικητική του οργάνωση με επιπλέον προσωπικό, προσφέροντας πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων προς όφελος των πολιτών.

Συγκεκριμένα, μόλις αναλάβαμε το Σεπτέμβριο του 2014, χρονιά κατά την οποία, ο προϋπολογισμός του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. άγγιζε τα 822.860,00€, με σταδιακές και σημαντικές αυξήσεις χρόνο με το χρόνο, φτάσαμε στο σήμερα με μία εντυπωσιακή αύξηση σχεδόν 100% και τα νούμερα να δείχνουν 1.573.597,39€. Ας μην ξεχνάμε δε, ότι ο Δήμος Θερμαϊκού ενισχύει οικονομικά το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. επιχορηγώντας τις δράσεις του, κάτι που επίσης παρουσίασε ποσοστιαία αύξηση 41%.
Και βέβαια, σε όλα αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία, ας μην παραλείψουμε να προσθέσουμε άλλο ένα, που μας προσφέρει τεράστια ικανοποίηση και αφορά στο απασχολούμενο προσωπικού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., το οποίο, ανατρέχοντας στις 31/8/2014 ήταν συνολικά εννέα άτομα. Σήμερα τα άτομα που απασχολούνται είναι 52, καταφέραμε δηλαδή αύξηση της τάξης του 600 %.

Τελικός αποδέκτης αυτής της πολιτικής, είναι ο ίδιος ο πολίτης που μέσω του  ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. απολαμβάνει πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και υψηλές υπηρεσίες από κοινωνικές δομές όπως τα ΚΔΑΠ και τα ΚΑΠΗ.