Μήνυμα νίκης έστειλε το Αγγελοχώρι


Μεγαλειώδης, πολυπληθής και γεμάτη παλμό η σημερινή (16/05/2019) ομιλία μας στο Αγγελοχώρι. Παράλληλα, αποστομωτική απάντηση έδωσαν οι κάτοικοι του Αγγελοχωρίου με την ηχηρή παρουσία τους, σε όσους προσπαθούν με τραμπούκικη συμπεριφορά και πρόστυχα ψέματα να ανατρέψουν τη πορεία νίκης του συνδυασμού μας.

Ο Γιάννης Μαυρομάτης αναφέρθηκε στην ομιλία του για το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης σε μέλος της διοίκησης, θέτοντας τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση και με πάσα αλήθεια. Όλα ξεκίνησαν, όταν άγνωστος, προφανώς σε εντεταλμένη υπηρεσία άδειασε σε κάδο απορριμμάτων στο νεκροταφείο της περιοχής πλήθος ρούχων, ξεχειλίζοντας το κάδο ημέρα Κυριακή, που δεν περνούν τα απορριμματοφόρα. Αυτήν την αφορμή χρησιμοποίησε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, ώστε να επιτεθεί στον αντιδήμαρχο καθαριότητας με χυδαιότητα μπροστά στους συντοπίτες του, στο καφενείο του χωριού. Στους πολίτες, που ξέρουν το χαρακτήρα και το έργο του και τον τιμούν με τη ψήφο τους εδώ και πολλά χρόνια. Οι ίδιοι λοιπόν έδωσαν την απάντηση σε αυτήν την αήθη επίθεση, γιουχάροντας τον κο Τσαμασλή, αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει άρον, άρον. Η προκλητικότητα φανερώνει θρασυδειλία, εξού και οι κινήσεις πανικού.

Οι πολίτες έχουν έτοιμη την απάντηση τους για τις 26 Μαΐου, δίνοντας καθαρή εντολή στο συνδυασμό μας. 'Ετσι, ολοκληρώνουμε όλα τα έργα, που ξεκινήσαμε ως διοίκηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο τέλος της ομιλία του και αφού παρουσίασε το ψηφοδέλτιο νίκης, το πληρέστερο στις φετινές εκλογές στο Δήμο Θερμαϊκού, ο Γιάννης Μαυρομάτης κάλεσε σε ανοιχτό διάλογο τους πολίτες, όπως έκανε και στις προηγούμενες ομιλίες του, αποδεικνύοντας πως τιμά και σέβεται το λόγο τους. Μάλιστα, τους προσκάλεσε στην επόμενη ομιλία που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (18/05/2019), στις 19:00, στους Νέους Επιβάτες στο ξενοδοχείο Santa Beach Hotel.