Όλη η Κερασιά στην ομιλία του Γιάννη Μαυρομάτη


Εξαιρετικά μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα των ΚΑΠΗ Ν. Κερασιάς για να χωρέσει  τους πολίτες που ήρθαν να ακούσουν απόψε (15/05/2019) τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη. Επικράτησε το αδιαχώρητο με όρθιους και πολίτες στον προαύλιο χώρο, ενώ τα αυτοκίνητα κατέκλυσαν τους γύρω δρόμους.

Αυτήν την εμπιστοσύνη και τη σχέση αγάπης με τους πολίτες έχει καλλιεργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Όσα δεσμευτήκαμε στις προηγούμενες εκλογές έγιναν πραγματικότητα και προχωρούμε στην επόμενη τετραετία με το πληρέστερο ψηφοδέλτιο τις φετινές εκλογές στο Δήμο Θερμαϊκού και οδηγό το εμπεριστατωμένο μας πρόγραμμα.

Γιατί εμείς, ως συνδυασμός, παίρνουμε τη διοίκηση του δήμου στα σοβαρά, έχοντας σοβαρή και αδιάλειπτη παρουσία και πάνω από όλα καθαρά χέρια! Οι πολίτες απαιτούν διοίκηση με καθαρό βλέμμα, εντιμότητα ήθος και ηθική για να δουλεύουν για το κοινό καλό μέχρι το βράδυ. Σε όλα αυτά ανταποκριθήκαμε μέχρι κεραίας!

Είναι η χρηστή και σεμνή διοίκηση μας, που δείχνει την ακεραιότητα και τη σταθερότητά μας. Αυτό είναι που επιδοκιμάζουν οι πολίτες και σήμερα επιλέγουν να παραμείνει ο δήμος μας πρωταγωνιστής και να πάει ακόμα ψηλότερα! Επιλέγουν να ψηφίσουν το συνδυασμό μας «Θερμαϊκό - Νέα Πορεία»!
Το λόγο στους πολίτες έδωσε για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Μαυρομάτης, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά, διοίκηση να δέχεται ερωτήσεις σε προεκλογική ομιλία. Τέλος, ανανέωσε το ραντεβού με τους δημότες στην αυριανή (16/05/2019) ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στο Αγγελοχώρι, στις 19:00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.