Καλλιεργούμε την επικοινωνία με τους πολίτες μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του Δήμου Θερμαϊκού


Την ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες, με όρους απόλυτης διαφάνειας και τη μετατροπή του Δήμου Θερμαϊκού σε ψηφιακό και εκσυγχρονισμένο, εγκαινιάσαμε με τη νέα σύγχρονη ιστοσελίδα «www.thermaikos.gr».

Η νέα, ανανεωμένη επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Θερμαϊκού, βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο διαδικτυακό αέρα, ικανοποιώντας ένα στρατηγικό στόχο μας για βελτιωμένη παροχή υπηρεσιών. Οι επισκέπτες μπορούν, πλέον, με ταχύτητα και ευκολία να ενημερώνονται για δράσεις, εκδηλώσεις και άλλα θέματα που τους ενδιαφέρουν, μέσω των ανακοινώσεων και των δελτίων τύπου, να παρακολουθούν προκηρύξεις και να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τις συναλλαγές τους με το Δήμο, όσο και για την οργανωτική του δομή, τα στοιχεία επικοινωνίας με τις υπηρεσίες, τους οργανισμούς και τα νομικά πρόσωπα.

Μέσα από τη σύγχρονη και άκρως λειτουργική καινούργια πλατφόρμα, εξαιρετικά φιλική και εύχρηστη στην πλοήγηση και αναβαθμισμένης αισθητικής, διευκολύνεται η εξυπηρέτηση, ενώ η περιήγηση στο διαδικτυακό χώρο καθίσταται μια ευχάριστη εμπειρία και μια ευκαιρία γνωριμίας με την μοναδικής ομορφιάς περιοχή μας.