Εγκληματική αδιαφορία του κυρίου Δημάρχου


Οι κούνιες της φωτογραφίας βρίσκονται στην παιδική χαρά  των Νέων Επιβατών. Καθημερινά  πηγαίνουν εκεί αμέριμνοι γονείς τα παιδιά τους, ή τα παιδιά πηγαίνουν μόνα τους  για να παίξουν. Ο κίνδυνος όμως  είναι τεράστιος. Όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία, το ξύλινο δοκάρι στο οποίο στηρίζονται οι κούνιες είναι έτοιμο να σπάσει. 

Έχουμε θέσει κατ΄επανάληψιν το θέμα  της ασφάλειας  των παιδικών χαρών στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και η απάντηση που έχουμε πάρει είναι αυτή  που έδωσε ο κύριος Δήμαρχος  τον περασμένο Οκτώβριο σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας  “Τhe opinion”, όπου  δήλωνε: «Οι παιδικές χαρές που λειτουργούν σήμερα στον Δήμο μας είναι ασφαλείς. Κάναμε έλεγχο το περασμένο διάστημα και από αυτές που δεν ήταν ασφαλείς, αφαιρέσαμε τα παιχνίδια. Σήμερα, όσες λειτουργούν είναι ασφαλείς και έχουμε στα χέρια μας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τον Ιούνιο, ωστόσο ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών δεν τις έχει υπογράψει».

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παραθέτουμε τον διαψεύδουν.

Αντί να αδιαφορεί, να σπεύσει να διορθώσει την ζημιά στην παιδική χαρά στους Ν. Επιβάτες.

Και  καθώς ο καιρός βελτιώνεται και οι παιδικές χαρές  γεμίζουν από  παιδιά, τον καλούμε  να ζητήσει νέο, σοβαρό αυτή τη φορά  έλεγχο, σε όλες τις παιδικές χαρές  του Δήμου.
Για να μην συμβούν ατυχήματα με θύματα τα παιδιά μας.