Πανελλήνιος περίγελος…


Σε απίστευτο φιάσκο εξελίχτηκε για τον κύριο Δήμαρχο, η σπουδή του να ανακοινώσει τη συμμετοχή του τραγουδιστή Β. Καρρά, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Πριν περάσουν 24 ώρες, υπήρξε κατηγορηματική διάψευση από την πλευρά του καλλιτέχνη

Για όσους δεν παρακολούθησαν τον απόλυτο διασυρμό ανά το πανελλήνιο, του ανθρώπου που διοικεί το Δήμο Θερμαϊκού, τα γεγονότα έχουν ως εξής

Ο κύριος Δήμαρχος ανήρτησε στο facebook, φωτογραφικά του ενσταντανέ σε ταβέρνα με το Β. Καρρά και έγραψε: "Με τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας". 

Την ακριβώς επόμενη μέρα όμως, χτες, τηλεοπτικές εκπομπές μετέδιδαν από το πρωί ότι ο κ. Καρράς δεν θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το διέψευσε κατηγορηματικά ο στενότερος συνεργάτης του, ο οποίος προφανώς ενήργησε υπό την καθοδήγηση του τραγουδιστή. Και η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου. 

Μάλιστα δημοσιογράφοι τηλεοπτικών εκπομπών «άδειασαν κανονικά» τον κύριο Δήμαρχο, λέγοντας ότι τον αναζήτησαν, αλλά δεν θέλησε να κάνει καμιά δήλωση. Και πώς να κάνει δήλωση! Να πει ότι ψεύδεται ασύστολα και όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση;

 Ότι μονίμως διαστρεβλώνει την αλήθεια και προσπαθεί με ψεύδη να …ωραιοποιήσει την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει στους πολίτες του Δ. Θερμαϊκού για τις δήθεν επιτυχίες του και το δήθεν έργο του; Λες και δεν διαπιστώνουν μέρα με τη μέρα, ότι καμία προεκλογική δέσμευση του δεν υλοποιήθηκε αλλά και κανένα έργο δεν ειδαν οιπολίτες για την ανάπτυξη της περιοχής. 

Στην περίπτωση του Β. Καρρά, είναι το παράδειγμα της καθημερινής ιποκριτικής στασής του κυρίου δημάρχου προκειμένου με συνεχείς υποσχεσιολογίες να προσπαθεί να εξαπατήσει και να αποσπάσει την ψήφο των πολιτών. 

Σε ό, τι αφορά στις αυτοδιοικητικές κάλπες του Οκτωβρίου, τις προσδοκίες του, θα τις διαψεύσουν οι πολίτες

Τα ψέματα της τετραετίας του στο Δήμο, έχουν κοντά ποδάρια.