Ανοιχτή η έρευνα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης


Στη δεύτερη δημόσια παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων του για το 2022, αναγκάστηκε προχθές ο κύριος Δήμαρχος Θερμαϊκού.

Αν και επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για δική του πρωτοβουλία, στην πραγματικότητα σύρθηκε σε αυτή την επιλογή καθ’ υπόδειξη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, μετά την προσφυγή της παράταξης μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» και της παράταξης «Θερμαϊκός Δράση Πολιτών», για προκλητική αδιαφορία εκ μέρους του προς τη νομοθεσία που διέπει τον τρόπο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης.

Μάλιστα ο επικεφαλής της παράταξης μας και υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γ. Μαυρομάτης, του επισήμανε ότι η πρόσκληση για τη δεύτερη χτεσινή εκδήλωση απολογισμού, θα έπρεπε να φέρει τις υπογραφές των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων που την προκάλεσαν και όχι τη δική του.

Ποιά ήταν η απάντηση του; «Δεν μένω στους τύπους»!

Στο μεταξύ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας, δεν έχει κλείσει την υπόθεση. Συνεχίζει να διερευνά το θέμα, καθώς και τις τυχόν ευθύνες που φέρει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μη σύννομη διεξαγωγή των διαδικασιών λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.