ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΕΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ»

 


Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον μισθό του, ο… «αντ΄ αυτού», ως γνήσια ουρά του εκάστοτε αρχηγού του, επιδόθηκε για άλλη μια φορά, σε σειρά ψεμάτων για να παραπληροφορήσει τους δημότες.

Ο πρωταθλητής επιβολής φόρων των ετών 2011 - 2012 της τάξεως του 38%, κάνει μαθήματα… ελάφρυνσης δημοτικών τελών καθαριότητας κατά 5%, η οποία επί της ουσίας είναι μόλις 3,8% !!! 

Όσο για την… «ρηξικέλευθη» πρόταση του Δημάρχου για πλήρη απαλλαγή δημοτικών τελών για 3 έτη στους γονείς που θα φέρουν στην ζωή νέα τέκνα, γελάει κάθε πικραμένος, διότι πρόκειται για ένα πυροτέχνημα που δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ, καθώς είναι παντελώς (νομικά) αβάσιμο και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι η απόφαση θα ακυρωθεί  από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση


Ο άνθρωπος που αποτυγχάνει συνεχώς γιατί απλούστατα δεν πείθει, επιχειρεί μέσα από αναρτήσεις γέλιου να προσφέρει υπηρεσίες εκδούλευσης, επιβεβαιώνοντας με τον πιο ασφαλή τρόπο, πως δεν κατάφερε ακόμη να ξεπεράσει την προσωπική του ήττα.

Όμως κάποτε θα πρέπει να καταλάβει πως εδώ το θέμα δεν είναι προσωπικό. Έχει να κάνει με το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου για τον οποίον, όπως αποδεικνύεται, ουδόλως ενδιαφέρεται…