Γ. Μαυρομάτης κατά δημιουργίας ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης (ΝΑ.ΖΩ) στην Ν.Μηχανιώνα

Δίχως ντροπή και αμετροέπεια ο κ.Τσαμασλής δημοσιοποιεί οτι χθές ψευδώς οτι με ομόφωνη απόφαση το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε την δημιουργία ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης (ΝΑ.ΖΩ) στην Ν.Μηχανιώνα.



Η αλήθεια είναι οτι απο τους 33 συμβούλους μολις οι 16 ψήφισαν υπερ της εισήγησης αφού η απάνθρωπη στάση του απεναντι στις απλήρωτες επι 3 μήνες καθαρίστριες σχολείων ανάγκασε τους υπόλοιπους να αποχωρήσουν.

Προσπαθεί με ψέμματα και επικοινωνιακά τρικ να κρύψει την ζημιά που μπορεί να προκληθει στον δήμο μας και στην τουριστική του ανάπτυξη.Αλλα κυρίως την ανεπανόρθωτη βλαβη του περιβάλλοντος.


1. Γιατί την ΝΑ.ΖΩ την εδιωξαν απο τα όρια τους 2 δήμοι απειλώντας μαλιστα οτι αυτό θα ήταν αιτία πολέμου;


2. Η χωροθετηση της ΝΑ.ΖΩ ξεκίνησε εδώ και 2 χρονια επι του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου παραλιακού μετώπου πολεοδ.συγκρ.θεσ/νίκης που η Περιφέρεια Κεντρ.Μακεδονιας χρηματοδοτεί με τον τίτλο "απο το Καλοχώρι στο Αγγελοχώρι"και προβλέπει να γίνει διπλα στο αεροδρόμιο στα όρια όμορου δήμου.Γιατί την δεχόμαστε;Ποιοί σκοποι υπηρετούνται;


3. Γιατί δεν κλήθηκε ο μελετητής σ'αυτην την συνεδρίαση ως ο πλεον ενημερωμένος.Αυτός που πρότεινε την ΝΑ.ΖΩ εκτος δημου Θερμαικού;


4. Γιατί δεν εισηγήθηκε ούτε καν η τεχνική υπηρεσία μας το θέμα παρα ο κ.Τσαμασλής που ούτε ειδικές ούτε τις τεχνικες γνώσεις κατέχει για το αντικειμενο.


5. Η Μηχανιώνα είναι ήδη πολυ επιβαρυμένη με τον Βιολογικό και την Ιχθυόσκαλα.Ο στρατηγικος σχεδιασμός που ψηφίσθηκε απο την διοικηση μας προβλέπει την δημιουργία ενος παραδοσιακού καρνάγιου που θα επιλύει τα προβλήματα των αλιέων μας,στον χώρο που λειτουργούσε παλιά.



Την παρανοική αυτή πρόταση δεν θα επιτρέψουμε να γίνει οχι μόνο στη Μηχανιώνα αλλα και σε κανένα σημείο του δήμου μας και να μετατραπεί σε απεραντη χαβούζα η περιοχή μας.


Αγαπάμε τον τόπο μας και δεν επιτρέπουμε σε οποιονδήποτε με οποιοδήποτε κόστος τον οικονομικό και περιβαλοντικό του μαρασμό υπερασπιζόμενοι αυτον με ολες μας τις δυνάμεις