Μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Ποσειδώνα για την εμφάνιση της στο τελικό ΕΠΣΜ



Θερμά συγχαρητήρια αξίζει η προσπάθεια της ομάδας του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, που πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣΜ απέναντι στο Θερμαϊκό Θέρμης. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία των φιλάθλων που από νωρίς βρίσκονταν στο γήπεδο της Τούμπας και δεν σταμάτησαν λεπτό να  υποστηρίζουν την ομάδα.

Με το σκορ να λήγει 3-1 υπέρ του Θερμαϊκού Θέρμης,  πλέον, το μεγάλο στοίχημα για τον Ποσειδώνα είναι η άνοδος στη Γ’ κατηγορία, κάτι που ευχόμαστε ολόψυχα να συμβεί. Και το δικαιούται χάρη στην αξιοθαύμαστη δουλειά, που γίνεται από τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες του σωματείου.


Συγκινητική όμως ήταν και η παρουσία των φιλάθλων στο μεγάλο τελικό, που φρόντισαν με κάθε τρόπο να εμψυχώσουν την ομάδα. Πιστός στο ραντεβού, για ακόμη μία φορά ήταν και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, που έχει αποδείξει πολλάκις το ενδιαφέρον και την έμπρακτη υποστήριξη του σε κάθε αθλητικό σύλλογο του Δήμου μας. Στο τέλος του αγώνα, αν και φανερά στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, συνεχάρη έναν προς έναν τους παίκτες του Ποσειδώνα αλλά και τον Δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο, που σε όλη τη διάρκεια του ματς κάθονταν δίπλα δίπλα και σχολίαζαν τις φάσεις του αγώνα.