Τις δικές σας επιθυμίες κάνουμε πράξη


Οι πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού μας γνωρίζουν πολύ καλά. Ζούμε και περπατούμε μαζί τους καθημερινά. Γνωρίζουμε τις γειτονιές και τα προβλήματα κάθε οδού. Έχουμε γνώση των θεμάτων του Δήμου και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, έχοντας ανοιχτές τις πόρτες των γραφείων μας. Με επίκεντρο τον πολίτη καταρτίζουμε το πρόγραμμα της επόμενης θητείας μας. Δεν καταφεύγουμε στην εύκολη λύση να αντιγράφουμε προγράμματα άλλων περιοχών. Τις δικές τους επιθυμίες κάνουμε πράξη, όπως έχουμε αποδείξει αυτά τα χρόνια, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στη συνέχεια.


Τρανή απόδειξη των παραπάνω, είναι η λειτουργία του Ειδικού Σχολείου στη Ν. Κερασιά. Δώσαμε επιτέλους «σάρκα και οστά» σε ένα όνειρο πολλών χρόνων, ικανοποιώντας ένα διακαές αίτημα της τοπικής κοινωνίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας. Και παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Βίκτωρος Ουγκώ «ανοίγοντας ένα σχολείο κλείνεις μια φυλακή», εμείς κλείσαμε μια δέσμευση και ανοίξαμε μια ευρύχωρη αγκαλιά σε όλα αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους.

Η παρουσία γονέων και πολιτών στην τελετή εγκαινίων, που πραγματοποιήθηκε χθες (19/04/2019), μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ακόμη κι αν η μείζονα αντιπολίτευση επιδιώκει την απαξίωση του έργου κυρίως μέσω της απουσίας της. Καθώς, έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται αμέτρητα έργα, θα περιμένουμε να διαπιστώσουμε το πραγματικό ενδιαφέρον της αντιπολίτευσης για τους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού τουλάχιστον με την παρουσία τους, γιατί τα έργα υπάρχουν ακόμη και αν δεν θέλετε να τα αντικρίσετε...