Εξαπατά & παραπληροφορεί τους πολίτες η διοίκηση για τα δημοτικά τέλη στον Δήμο Θερμαϊκού

Χθες στο δ.σ χάθηκε η ευκαιρία να μειωθούν τα δημοτικά τέλη κατά 24% και να ανακουφιστούν στις δύσκολες ήμερες  που περνούν οι πολίτες.





Την ενιαία πρόταση της μείωσης 24% κατέθεσαν σύσσωμοι οι 4 συνδυασμοί της αντιπολίτευσης, οι οποίοι και αντιπροσωπεύουν το 57% του εκλογικού σώματος


Η απόλυτα τεκμηριωμένη εισήγηση πρότεινε τρόπους για να βρεθούν οι πόροι, αφού ο δήμος μας αυξάνει τα έσοδα του το 2021 κατά (2.100.000€)στον τομέα της καθαριότητας τόσο από τις αδήλωτες επιφάνειες (1.500.000€), όσο κι από την επιχορήγηση του ΥΠΕΣΣ (600.000€) για την αγορά νέων απορριμματοφόρων. 


Η διοίκηση, υιοθετώντας για άλλη μια φορά τη στάση «μόνο εγώ ξέρω τι κάνω» αρνήθηκε πεισματικά τη μείωση αυτή και με τη στήριξη 3 ανεξαρτήτων συμβούλων και της αποχής από την ψηφοφορία του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» ψήφισε υπέρ της πρότασης  μείωσης 12% δηλαδή ποσό  που αντιστοιχεί σε μείωσης μόνο 500.000€.


Επιβεβαιώνεται με τις αποφάσεις τους τόσο η απαξιωτική συμπεριφορά όσο και η έλλειψη ανθρωπιάς που αναγκάζει τους πολίτες να πληρώνουν περισσότερα ανταποδοτικά τέλη από αυτά που θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να πληρώνουν, ειδικά αυτή την δύσκολη για τους περισσότερους οικονομική περίοδο.



Ήρθε η ώρα να μας εξηγήσουν τα κίνητρα τους.