Τηλεδιάσκεψη Μαυρομάτη με επαγγελματίες του Δήμου μας

Συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης είχε σήμερα ο Γιάννης Μαυρομάτης με φορείς, που εκπροσωπούν τους επαγγελματίες του δήμου μας, (σωματεία & σύνδεσμο επιχειρηματιών) ένα από τα νευραλγικά κομμάτια της τοπικής οικονομίας μας αλλά και της χώρας.



Οι επαγγελματίες που ίσως  περισσότερο από τον καθένα μας πλήττονται από την πανδημία covid-19 και αγωνιούν δικαίως για την επιβίωση και το μέλλον των επιχειρήσεων τους.


Στην συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, όπως οικονομικά, θεσμικά, έργων αναβάθμισης της περιοχής και θωράκισης της ακίνητης περιουσίας και ζήτησαν από τον Γιάννη Μαυρομάτη να υποστηρίξει στο δημοτικό συμβούλιο τα δίκαια αιτήματα τους.


Με την σειρά του ο Γ. Μαυρομάτης αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να μείνουν "όρθιοι" ανέφερε ότι πάντοτε τόσο ο ίδιος όσο και συνδυασμός "ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" στηρίζει τους επαγγελματίες και θύμισε τις  αποφάσεις που λήφθηκαν από την δική του διοίκηση για την ελάφρυνση οικονομικών  βαρών (μείωση τελών καθαριότητας, κοινόχρηστων, αιγιαλού-παραλίας από 9-47,5%) αλλά και με μελέτες και έργα όπως (OPEN MALL,Ανάπλαση Αγ. Τριάδος, Μουσείο Φυσικής ιστορίας, Διάβρωση ακτών, Αντιπλημμυρικά, Αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης, Αποχετευτικά, νέα οδικά δίκτυα, Αναπλάσεις πλατειών ,κ.α).