Με περίσσια αγάπη αποδέχθηκαν οι πολίτες τη σημερινή διανομή του προγράμματος μας στη Περαία


Ένθερμα υποδέχθηκαν σήμερα (06/05/2019) οι κάτοικοι της Περαίας τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία – Γιάννης Μαυρομάτης, Δήμαρχος για όλους» στη διανομή του προγράμματος μας, στη λαϊκή αγορά και στα τοπικά καταστήματα.

Ο Γιάννης Μαυρομάτης περπάτησε για πολλοστή φορά, όπως κάνει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του και όχι μόνο, με τους κατοίκους που έκαναν τα ψώνια τους στην αγορά και συνομίλησε με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και εμπόρους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι συμπολίτες μας για τους δέκα στόχους του προγράμματος μας, που συνοψίζει ρεαλιστικά το όραμα μας για την επόμενη θητεία και το οποίο προέκυψε ακούγοντας τα «θέλω» και τις ανάγκες των δημοτών. Επιπλέον, καλέστηκαν όλοι οι πολίτες στο αυριανό (07/05/2019) αγιασμό και εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στη Περαία (Αμπελοκήπων 39) στις 20:00.

Άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες, είναι το πρόγραμμα μας στα τρία εκλογικά μας κέντρα σε Περαία, Επανομή και Ν. Μηχανιώνα, καθώς και σε ψηφιακή μορφή στο link: Το πρόγραμμα μας



...