Ποιες είναι οι θέσεις μας στη διαπαραταξιακή επιτροπή για τις επερχόμενες εκλογές



Ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών και Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019, ο συνδυασμός μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» θέτει στο επίκεντρο τους πολίτες και το σεβασμό στην εικόνα του Δήμου μας. Στη διαπαραταξιακή & διακομματική επιτροπή, που θα συγκαλεστεί άμεσα, επιδιώκουμε να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση για το πώς θα διεξαχθεί η προεκλογική περίοδος. Προτείνουμε, λοιπόν τα εξής:
  •         Να αποφευχθούν κάθε είδους φαινόμενα ρύπανσης (αφισορύπανσης, ηχορύπανσης, κλπ).  Θεωρούμε ότι το αναφαίρετο δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών από τις παρατάξεις και τα κόμματα μπορεί να ασκηθεί ολοκληρωμένα από τα ΜΜΕ - έντυπα και ηλεκτρονικά - καθώς και τους  σχετικούς κοινόχρηστους χώρους που θα αποφασισθούν στην επιτροπή.
  •          Να υπάρξει συνεννόηση για τις δημόσιες εκδηλώσεις των συνδυασμών (ομιλίες, περιοδείες κ.α.)    
  •          Να καταβληθεί κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης ατμόσφαιρας.

Αυτές είναι οι προτάσεις μας που θα παρουσιάσουμε στη διαπαραταξιακή επιτροπή, οι οποίες είναι γνωστές εδώ και καιρό, καθώς τις έχει εκφράσει και στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης. Ωστόσο, θα σεβαστούμε την όποια απόφαση της επιτροπής, με γνώμονα πάντα τον πολίτη και την καθαριότητα του Δήμου μας.


«έργα αλήθειας, πράξεις ανθρωπιάς»