Όλοι μαζί δίπλα στον Ποσειδώνα για να σηκώσουμε το κύπελλο στη Ν. Μηχανιώνα



Την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΜ από την ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε στον αυριανό (10/04/2019) μεγάλο τελικό εναντίον του Θερμαϊκού Θέρμης, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 19:30.

Τη μεγάλη αυτή βραδιά πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσουμε με την παρουσία μας για να γίνει το όνειρο της κατάκτησης του Κυπέλλου πραγματικότητα! Στο πλαίσιο αυτό, ο συνδυασμός μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία», έχει ναυλώσει τέσσερα λεωφορεία, για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θέλουν να παρευρεθούν στον αγώνα
Στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια στην ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώνουμε την φωνή μας μαζί με τον κόσμο του και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά αύριο το βράδυ και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου.
 Η πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφει ο Ποσειδώνας, τον φέρνει φαβορί και για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Όλες αυτές οι επιτυχίες δείχνουν το μέγεθος της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο σωματείο και αποτελούν τιμή για την περιοχή μας.