Μειώσαμε τη γραφειοκρατία με τη λειτουργία Πολεοδομικής Υπηρεσίας

Τη μείωση της γραφειοκρατίας, με τις συνακόλουθες καθυστερήσεις και την υφιστάμενη ταλαιπωρία, πετύχαμε με την διαδημοτική συνεργασία των Δήμων Θερμαϊκού-Θέρμης στη λειτουργία Πολεοδομικής Υπηρεσίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, ο Δήμος Θέρμης  διαθέτει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για την εκτέλεση των εργασιών και να παράσχει γραμματειακή-διοικητική υποστήριξη, ενώ ο Δήμος Θερμαϊκού, από την πλευρά του, στελεχώνει την αρμόδια υπηρεσία, με τρεις υπαλλήλους, ένας εκ των οποίων, ειδικότητας μηχανικών, ένας διοικητικός υπάλληλος και ένας οδηγός.

Η διαδημοτική αυτή συνένωση δυνάμεων, βρίσκει αποδέκτες τους δημότες, οι οποίοι είναι σε θέση, να επωφελούνται και να χαίρουν πλέον, καλύτερης ποιότητας παροχή υπηρεσιών. Βασικό μας μέλημα, με απόλυτο σεβασμό στο χρόνο και στον κόπο των πολιτών, ήταν, είναι και θα είναι  η διευκόλυνση και η συνολικά βελτιωμένη εξυπηρέτησή τους.
Εξάλλου, στο νέο Ο.Ε.Υ. (Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας) που καταρτίσαμε, προβλέπεται η σύσταση αυτοδύναμης Διεύθυνσης Πολεοδομίας.