Το Μεσημέρι ψήφισε Γιάννη Μαυρομάτη


Με εμφατικό τρόπο έδειξαν οι πολίτες του Μεσημερίου στη σημερινή (14/05/2019) ομιλία του Γιάννη Μαυρομάτη, ποιον θέλουν για δήμαρχο Θερμαϊκού, επιδοκιμάζοντας τα έργα που αλλάζουν το Δήμο μας!   

Στην ομιλία του, ο Γιάννης Μαυρομάτης υπογράμμισε την  άγνοια και την προχειρότητα της μείζονος αντιπολίτευσης, στα θέματα του δήμου. «Συνεχώς καταψήφιζαν στο δημοτικό συμβούλιο - όποτε, βέβαια, βρίσκονταν εκεί - όλες τις προτάσεις για τη βελτίωση της ζωή μας: καταψήφισαν το εμβληματικό έργο των Led στο τελικό στάδιο, παρόλο που το υπερψήφιζαν στην αρχή και το είχαν ως σημαία τους στο πρόγραμμα τους το 2014. Καταψήφισαν επίσης, τη μείωση των δημοτικών τελών, έκαναν ενστάσεις και καθυστέρησαν έργα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν ολοκληρωθεί νωρίτερα».

Μεταξύ άλλων, αντί να συνετιστούν και να αναρωτηθούν γιατί έχασαν με 30% διαφορά το 2014, τη μεγαλύτερη ήττα που γνώρισε ποτέ συνδυασμός στην τοπική αυτοδιοίκηση, έρχονται φέτος με τους ίδιους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιό τους και ζητάνε τη ψήφο των πολιτών. Αυτούς, που βουλιάξανε τον δήμο μας στη χρεοκοπία και αύξησαν 24% σε μία νύχτα τα δημοτικά τέλη, ενώ κρύβονταν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μάλλον πιστεύουν ότι οι πολίτες ξεχνούν, αλλά για κακή τους τύχη, γνωρίζουν τα έργα και ημέρες του καθενός. Έτσι γνωρίζουν και εμπιστεύονται το συνδυασμό μας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» όλα αυτά τα χρόνια.

Σπουδαία έκπληξη μας επιφύλαξε, στη διάρκεια της ομιλίας του Γιάννη Μαυρομάτη, η είδηση για την τεράστια επιτυχία της Δημοτικής Αρχής να εντάξει, για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» έξι παραλίες.
Επίσης, για πρώτη φορά στα χρονικά, διοίκηση δίνει το λόγο στους πολίτες σε προεκλογική ομιλία, όπως κάναμε και χθες στην Αγία Τριάδα, γιατί τους θέλουμε δίπλα μας και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του. Με αφορμή λοιπόν, την αυριανή (15/05/2019) ομιλία και παρουσίαση του προγράμματος στη Νέα Κερασιά, καλούμε όλους τους πολίτες να παρευρεθούν και να αποδείξουν για πολλοστή φορά σε ποιον δίνουν καθαρή εντολή και την επόμενη τετραετία.