Πλημμύρισε από κόσμο το εκλογικό μας κέντρο στη Ν. Μηχανιώνα


Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου σήμερα (09/05/2019), με αφορμή τον αγιασμό και τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στη Νέα Μηχανιώνα. Για ακόμη μία φορά οι πολίτες απέδειξαν, όπως και στην Επανομή και στην Περαία, γιατί ο Γιάννης Μαυρομάτης και ο συνδυασμός μας "Θερμαϊκός Νέα Πορεία" είναι ο νικητής των επικείμενων εκλογών.
Με αρχές μας την αξιοπρέπεια, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα καταφέραμε να ορθοποδήσουμε το Δήμο μας με έργα αλήθειας και πράξεις ανθρωπιάς και να ατενίζουμε το μέλλον με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στον τόπο μας.
Οι πολίτες, μας γνωρίζουν πολύ καλά και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζουν, επίσης και εκείνα τα πρόσωπα, που κρύφτηκαν και δεν μπορούσαν να αντικρίσουν στα μάτια τους πολίτες, γιατί ήταν αυτοί, που αύξησαν 24% τα δημοτικά τέλη το 2011 και δεν έκαναν ούτε μισό έργο στη Ν. Μηχανιώνα. Και αυτοί ζητούν πάλι τη ψήφο των δημοτών, νομίζοντας πως τους ξεγελούν. Ο κόσμος όμως, τους έχει μάθει και ετοιμάζει ηχηρή απάντηση στις 26 Μαΐου, δίνοντας καθαρή εντολή στο συνδυασμό μας "Θερμαϊκός Νέα Πορεία".