Ενθουσιασμός από τους κάτοικους της Επανομής για τη διανομή του προγράμματος μας


Οι κάτοικοι της Επανομής αγκάλιασαν με θέρμη τον υποψήφιο δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία», σήμερα (08/05/2019) στη λαϊκή αγορά και στα μαγαζιά, με αφορμή τη διανομή του προγράμματος και ενημερώθηκαν για το όραμα μας για την περίοδο 2019-2023.

Ο Γιάννης Μαυρομάτης συνομίλησε με τους πολίτες της «μάνας Επανομής», ανταλλάσοντας ευχές για καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές, χειραψίες και αγκαλιές και δέχτηκε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον ίδιο και την ομάδα του. Αυτή η σχέση με τον κόσμο πατά σε γερές βάσεις εδώ και πολλά χρόνια, με έργα αλήθειας και πράξεις ανθρωπιάς, αποδέχοντας με χαρά το κάλεσμα για τον αγιασμό και τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην Επανομή (Νέο Πάρκο, Π. Καβαρντίνα 1) απόψε στις 20:00.  

Άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες, είναι το πρόγραμμα μας στα τρία εκλογικά μας κέντρα σε, Επανομή, Νέα Μηχανιώνα και Περαία, καθώς και σε ψηφιακή μορφή στο παρακάτω link: https://bit.ly/2VSUioD