Ενισχύουμε με νέα οχήματα και προσωπικό την υπηρεσία Καθαριότητας



Με πέντε νέα απορριμματοφόρα ενισχύσαμε το στόλο οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας έναν τομέα ιδιαίτερης σημασίας και σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα ζωής των πολιτών και τη δημόσια υγεία. Θέτοντας εξαρχής τους στόχους μας, εξοπλίζουμε την αρμόδια Υπηρεσίας του Δήμου με δικό της στόλο μηχανημάτων και στελέχωση με μόνιμο προσωπικό, ώστε να είναι σε θέση να καλύπτει αυτόνομα τις ανάγκες του τόπου και όχι με την υποστήριξη ιδιωτών.

Σε αντιστροφή της κατάστασης που παραλάβαμε, της σχεδόν ολοκληρωτικής ανυπαρξίας αξιόπιστων οχημάτων και της πλήρους απραξίας για προμήθεια νέων για κοντά μια δεκαετία, φέρνουμε το στόχο ένα βήμα πιο κοντά. Μαζί με την πρόσληψη 39 νέων εργαζομένων με την προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ, 16 ήδη εργάζονται και άλλοι 23 αναμένεται να ξεκινήσουν μετά την έκδοση των οριστικών πινάκων.

Στα πέντε νέα οχήματα έρχονται να προστεθούν ακόμα επτά, η προμήθεια των οποίων προγραμματίζεται μέσα στο 2019, ώστε να εξυπηρετείται πλήρως ο αρχικός στόχος για μια ανεξάρτητη Υπηρεσία Καθαριότητας.