Δουλεύουμε ασταμάτητα και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, αναβαθμίζοντας ψηφιακά το Δήμο


Η δουλειά δεν σταματά, ακόμα και εν μέσω προεκλογικής περιόδου, για τον Γιάννη Μαυρομάτη και τους συνεργάτες του. Παρά το βαρύ προεκλογικό πρόγραμμα, ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία τους δουλεύοντας ασταμάτητα για κάθε θέμα του Δήμου και των πολιτών.  

Τρανή απόδειξη των παραπάνω και μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής είναι η ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου, με την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου για παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο, σε εννέα κεντρικά σημεία σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Το έργο, συνολικού π/υ 11.160€  χρηματοδοτημένο από ιδίους πόρους, ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Δημαρχείο στην Περαία. Τα υπόλοιπα σημεία στα οποία προβλέπεται να προσφέρεται ελεύθερη πρόσβαση, είναι:
  •            Τα ΚΕΠ στους Ν. Επιβάτες και τα Δημοτικά Καταστήματα Ν. Μηχανιώνας και Επανομής, όπου έχει τοποθετηθεί κεραία, ενώ αναμένονται οι συνδέσεις ADSL.
  •          Τα Δημοτικά Καταστήματα Αγ. Τριάδας, Αγγελοχωρίου και Μεσημερίου και η Κοινότητα Ν. Κερασιάς, όπου υπάρχουν οι γραμμές και υπολείπονται εργασίες για τη βελτίωσή τους, οι οποίες ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες μέρες.
  •          Το Ανοικτό Θέατρο στη Ν. Μηχανιώνα, όπου δρομολογούνται οι εργασίες.

Συγχρόνως, εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση 15.000€, μετά την επιτυχία ένταξης του Δήμου στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα WiFi4EU, προγραμματίζοντας την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου σε επιπλέον 15 σημεία.
Μετατρέπουμε το Δήμο μας σε ένα ψηφιακά και τεχνολογικά φιλικό τόπο, εξασφαλίζοντας συνεχή και πλήρη κάλυψη Wi-Fi, ανεξαρτήτως αριθμού ατόμων. Καλύπτουμε τις ανάγκες δημοτών και επισκεπτών, με γνώμονα πάντα το συμφέρον και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση τους.