Οι καυγάδες και τα διαζύγια στην παράταξη Τσαμασλή

Nέο «επεισόδιο» προστέθηκε στις αρχές φθινοπώρου στη λίστα των αποχωρήσεων από την παράταξη του Δημάρχου Θερμαϊκού Γ. Τσαμασλή. Αυτή τη φορά, την παραίτησή της υπέβαλλε μια από τις στενότερες συνεργάτιδες του, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Νατ. Κασάπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι της παραίτησης, προηγήθηκε έντονος καβγάς με το δήμαρχο. Ήδη η Δημοτική Διοίκηση έσπευσε να διαγράψει το όνομα της, ακόμη και από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Δεν είναι όμως η μόνη που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον κ. Τσαμασλή. Είχε προηγηθεί ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Επανομής, Αντ. Καζάκης, ένα από τα επιφανέστερα μέλη της τοπικής κοινωνίας και βασικός συντελεστής στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του κ. Τσαμασλή στις προηγούμενες εκλογές, ο οποίος «έχει τραβήξει» διαχωριστικές γραμμές από τον νυν δήμαρχο.


Στο μεταξύ, παραιτήθηκαν ή ανεξαρτητοποιήθηκαν από τη δημοτική του ομάδα τοπικοί σύμβουλοι σε Περαία, Ν. Επιβάτες, Αγγελοχώρι, Ν. Μηχανιώνα, ενώ ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Περαίας και πρώην Αντιδήμαρχος, Π. Τροκάνας, ακούγεται ότι δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου.

Κι όλα αυτά στην αφετηρία της προεκλογικής κούρσας των δημοτικών εκλογών…

Πηγή|: www.makthes.gr